Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı

Çerkezköy Haber ve Marmara Haber Gazeteleri hakkında Başsavcı Yılmaz’a bilgi veren gazeteci Şaban Kardeş, “Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesiyiz. 24 yıldır günlük olarak Çerkezköy ve bölge halkına hizmet vermekteyiz. Kamuoyunun haber alma hakkı bağlamında bilgilendirilmesi ve aydınlatılması adına, önce insan odaklı, devletin ve milletin çıkarlarını ön planda tutarak yasalar çerçevesinde görev yapmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda Radyo Haber ve Trakya FM ile de bölge halkının hüznüne, neşesine, günün her saatinde ortak olurken; ilçemizde, bölgemizde ve ülkemizde yapmış olduğumuz haberleri sesli ve görüntülü hale getirerek okurlarımıza sunuyoruz. Size de görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

DİNAMİK VE POTANSİYELLİ BİR İLÇE

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Haber ve Marmara Haber Gazetesi çalışanlarına teşekkür eden Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz, Çerkezköy’ün dinamik ve potansiyelli bir ilçe olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Çerkezköy Trakya’nın değil Türkiye’nin dikkat çeken ilçeleri arasındadır. Çerkezköy’de çarpık kentleşmenin olmadığını gördüm. Çerkezköy sanayi bölgesi olmakla birlikte nitelikli iş gücü de var. Bu da memnuniyet verici bir durumdur. Bizden önce görev yapmış büyüklerimizden de Çerkezköy ve bölge ile olumlu görüşler alıyorduk. Bunu yaşayarak gördüm. Buraya atanmış olmaktan dolayı da büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Çerkezköy’ün jeolojik konumu nedeniyle önemli bir noktada bulunduğunu kaydeden Başsavcı Yılmaz, Çerkezköy’deki tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu ve işbirliği içerisinde görev yapacaklarını, insanların adalete olan güven ve saygılarının Çerkezköy’de hiçbir zaman eksilmeyeceğini kaydetti.

Haber / Faik Onur KAYA