Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


Türkiye genelinde teşkilatlanan Turk Riders Chopper Club Çerkezköy Teşkilat Şubesi, geçtiğimiz 15 Temmuz gecesi geniş bir katılımla açılışını gerçekleştirmişti.
Türkiye genelinde çok sayıda üyesi bulunan ve kuruluşu 2013 yılına dayanan; Turk Riders Chopper Club, Türk örf ve ananelerine uygun davranan, Atatürk ilke ve inkılaplarına tam bağlı bir chopper motosiklet kulübü olduklarını her platformda dile getiriyorlar.
GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER
Faaliyetleriyle her geçen adından söz ettiren Club üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla, Çerkezköy Haber Gazetesine de ziyaret gerçekleştirdi. Turk Riders Chopper Clup Çerkezköy Teşkilatı Başkanı Serdar Bağdatlı, Koordinatör Yaşar Karagöl, Kurucu Üye Yoldaş Ercan ve Kurucu Üye Mert Kurt’tan oluşan heyet Gazeteci Şaban Kardeş’i, Haber Gazetesi tesislerinde ziyaret etti.
Çerkezköy Teşkilatı üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ziyaretinin yanı sıra, kuruluş aşamasında verdiği destekten dolayı Gazeteci Şaban Kardeş’e plaket takdim ettiler.
AMACIMIZ TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME
Her hafta Çarşamba akşamı tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de kulüp üyeleri bir araya gelip güncel konuları değerlendirip görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Club yönetimi şunları söyledi; “Bizim kulübümüzün temelleri ABD’de atıldı.
İsmimiz yabancı olsa da biz Türk örf, adet ve ananelerine göre hareket ediyoruz. Türkiye’mizde motosiklet kullanıcısı sayısı, motosiklet kültürü ve kulüpçülük kültürü gün geçtikçe hızla yayılmaya devam etmektedir. Ülkemizin dört bir yanında teşkilatı bulunan Turk Riders Chopper Clup bu bağlamda motosiklet kulüpçülük kültürünün gelişmesinde önemli bir rol almakta ve bu kültürün geleceğine ışık tutmaktadır. Kulübümüz ülkemizin her bir karışında bilinçli motosiklet kullanmayı teşvik etmektedir.
Çerkezköy Teşkilatı olarak bizler, bölgemizdeki motosiklet sürücülerinin trafik kurallarına tam olarak uyması ve ekipmanlarını eksiksiz kullanması için gerekli eğitimlere toplumu bilinçlendirecek çalışmalara öncülük edeceğiz. Aynı şekilde trafikteki diğer sürücülerin de motosikletlilere hassasiyet göstermelerini sağlayacak farkındalık çalışmaları yapmaya gayret edeceğiz. Tüzüğümüzde de yer aldığı üzere her yıl an az iki sosyal sorumluluk projesine imza atarak toplumumuza faydalı ve halkımızla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyacağız.”
Haber / Faik Onur KAYA