Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi ve Rumeli Üniversitesi, üniversite tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. Belediye meydanında 25 Temmuz’da kurulan ve 2 Ağustos’a kadar açık kalacak olan stantta Rehber Öğretmenler tarafından üniversite adayı öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.
ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceklerini kaydeden Rumeli Üniversitesi Rehber öğretmeni Gizem Akı, gençlerin kariyer ve geleceklerine destek olabilmek için bu yılda Çerkezköy’de tercih standı açtıklarını ifade etti. Akı, “Üniversite tercihi, kişinin hayatını en çok etkileyen süreçlerden bir tanesi. Biz Çerkezköylü üniversite adaylarına bu süreçte destek oluyoruz. Soru işaretlerini bizimle paylaşıyorlar. Biz de onlara yardımcı oluyoruz. Puanlarına göre en doğru tercihleri yapabilmeleri için destek oluyoruz. Bazı adayların tercih listesini beraber hazırlıyoruz. Bizim amacımız üniversiteye girecek olan gençlerimizin tercihlerini doğru yapmalarına katkı sağlamak” dedi.
2 AĞUSTOS’A KADAR AÇIK KALACAK Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar İş, Rumeli Üniversitesi ile yaptıkları iş birliği kapsamında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğrencilere tercih konusunda yardımcı olmak için Çerkezköy Belediyesi yanında stant kurduklarını belirtti. Standın 2 Ağustos’a kadar 10.30-19.30 saatleri arasında açık olacağını dile getiren İş, üniversite adaylarının tercih standına gelerek tercihleri konusunda danışmanlık hizmeti alabileceğini ifade etti.
Haber/Faik Onur KAYA