Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ilk olarak Hakimler ve Savcılar Kurulu(HSK) Kararnamesi ile Tekirdağ Adalet Komisyonu Başkanı olarak Tekirdağ’a atanan Atalay Kahraman’ı ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Adliyesi’nde gerçekleşen ziyarette Vali Soytürk, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Tekirdağ Adalet Komisyonu Başkanı Atalay Kahraman da ziyaretten ötürü Vali Recep Soytürk’e teşekkür etti. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül eşlik etti.

SELAMİ YILMAZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk daha sonra Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesi ile Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı olarak atanan Selami Yılmaz’ı ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesinde gerçekleşen ziyarette Vali Soytürk, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Ziyaret sırasında Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül de yer aldı.

Haber/Sevay SÖNMEZ