Gözden kaçırmayın

Ambardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attıAmbardere’de öğrencilerin ulaşım sorununa Büyükşehir el attı


Çerkezköy’ün Veliköy Mahallesi, Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nun da bulunduğu Vatan Caddesi üzerinde oluşan çukur tehlike saçıyor. Çukurun, yoldaki kanalizasyon hattı için yapılan havalandırma bacalarının rögarlarının etrafının boşalmasıyla oluştuğu tahmin ediliyor.
ACİL ÖNLEM ALINMALI Rögarların etrafındaki dolgu malzemesinin zamanla boşalmasıyla birlikte yolun altında çökme olmaya başladığı görülüyor. Özellikle ağır tonajlı araçların geçmesiyle daha da belirgin hale gelen çukurun altının metrelerce boşaldığı belirtiliyor. Her an kazalara davetiye çıkaran yolun bu halini gören duyarlı vatandaşlar kendince tedbirlerini de almış durumda. Çukurun bir başına duba, diğer başına buldukları beton parçasını tedbir amaçlı yerleştiren vatandaşlar yetkililerin önlem almasını talep ediyor.
YOLDAN KORKUYLA GEÇİYORLAR Yolun çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirten vatandaşlar, yolun çökmesiyle birlikte araçların çukura düşebileceğini, can ve mal kaybına yol açabileceğini belirtiyor. Acil önlem alınmazsa her an bir facianın yaşanabileceğinin altını çizen vatandaşlar, yoldan korkuyla geçtiklerini belirtiyor.
Haber / Şaban KARDEŞ