Gözden kaçırmayın

O kadın sığınma evinden kendi isteğiyle ayrılmışO kadın sığınma evinden kendi isteğiyle ayrılmış


Tekirdağspor Kulübü Başkanı Ekrem Daştan, sosyal medyada bırakacakları yönünde iddialar atılması üzerine basın toplantısı düzenleyerek görevinin başında olduğunu söyledi.

YÖNETİM OLARAK DEVAM EDİYORUZ

Yaşar Kaptan Çebi Tekirdağspor Tesislerinde gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı siyahlı kulübün başkanı Ekrem Daştan; “Tekirdağspor sahipsiz değil. Tekirdağspor olarak başkanı, yönetimi olarak devam ediyoruz. İki sene boyunca şahsım ve yönetimle birlikte çok emek verdik. Her şey maddiyat demek değildir. Biz aynı zamanda maneviyatımızla da Tekirdağspor’u ayağa kaldırmaya çalıştık. Tekirdağspor tabii ki kimsenin malı değil. Biz üzerimize düşeni yapmanın derdindeyiz” diye konuştu.

HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK

Tekirdağspor’a sahip çıkılması için açık çağrıda bulunan Tekirdağspor Kulübü Başkanı Ekrem Daştan; “ Tekirdağspor’u çok seven ve sahip çıkan kişilere sesleniyorum. Evet, biz görevimizin başındayız. Destek olmak isteyenlere de her zaman için kapımız sonuna kadar açık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz, Süleymanpaşa Belediyemiz, saygın iş adamlarımız Tekirdağspor’a destek verirse Tekirdağ sporumuz hak ettiği yere gelir. Biz, ben ve yönetim kurulu olarak elbette gücümüz yettiği kadarıyla çok güzel işler başardık ve var gücümüzle elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber/Şaban KARDEŞ