Gözden kaçırmayın

O kadın sığınma evinden kendi isteğiyle ayrılmışO kadın sığınma evinden kendi isteğiyle ayrılmış


Yolu kapatan gençler, askere gidecek arkadaşlarına yolda şınav çektirmesi kendilerince hoş karşılansa da vatandaşların tepkisini çekti.
Çerkezköy’de hemen her gün, her sokak ve caddede görmeye alıştığımız asker uğurlama törenleri bazen, yakışmayan görüntülere sahne oluyor. Önceki gün akşam saatlerinde, Öztrak Caddesi asker uğurlama konvoyu yapan grup da, otomobillerle caddeyi bir süre trafiğe kapattı.

YOLDA ŞINAV ÇEKTİLER
Yolun kapanmasının ardından, önce drift atan bazı gençler, ardından araçlarından inerek askere gidecek olan arkadaşlarıyla yolda oynayıp, askere gidecek arkadaşlarına şınav çektirmesi kendilerince hoş karşılansa da drift atıp yol kapatmaları vatandaşların tepkisini çekti

POLİS YOLU TRAFİĞE AÇTI
Cadde üzerinde bir süre eğlenen gençlerin yolu kapatması da diğer sürücüler tarafından tepkiyle karşılandı. Olayın, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler tarafından gençler dağıtıldı. Yolun trafiğe açılmasının ardından gençler, yolu bir daha kapatmamaları konusunda polis tarafından uyarıldı.

Haber/ Şaban KARDEŞ