Gözden kaçırmayın

O kadın sığınma evinden kendi isteğiyle ayrılmışO kadın sığınma evinden kendi isteğiyle ayrılmış

Seminere, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcıları; Hasan Keşkek, Erkan Pehlivanoğlu, Meclis Üyeleri, Genel Sekreter V. ile üye firmalar katılımda bulundu.

 

KATILIMCILAR BİLGİLENDİRİLDİ

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi işbirliğinde düzenlenen seminerde sunum gerçekleştiren TOBB UYUM Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel, iş dünyasında yaşanan hukuki sorunları mahkemelere taşımadan çok daha kısa sürede ortadan kaldırmak ve böylelikle üyelerimizin ticari ilişkilerinde zaman ve itibar kaybı yaşamasının önüne geçilmesi, arabuluculuğun avantajları, arabuluculuk süreci, tüketici uyuşmazlıkları ve ticari sözleşmelerde arabuluculuk gibi konu başlıklarını katılımcılara aktardı.

 

İŞ DÜNYASINA KATKI SAĞLIYOR

 

Yüksel, arabuluculuğun, tarafların gönüllü olarak üçüncü bir kişinin yardımıyla uyuşmazlıklarını çözmelerine olanak tanıyan bir süreç olduğunu, uyuşmazlık bildiriminden itibaren 10 gün içinde arabulucunun atanmasının ve TOBB UYUM Arabuluculuk Kurallarına uygun olarak arabuluculuğun gerçekleştirilmesinin süreçteki önemli adımlar olduğunu belirterek TOBB’un girişimleriyle kurulan TOBB UYUM’un, kurumsal bir yapı ile arabuluculuk hizmetlerini güçlendirerek iş dünyasına katkı sağladığını ifade etti.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ