Gözden kaçırmayın

Milletvekili Diktaş, Babaeski’de vatandaşlarla bir araya geldiMilletvekili Diktaş, Babaeski’de vatandaşlarla bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürk başkanlığında geçtiğimiz Haziran ayında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Atık Enerjilerin Seracılıkta Kullanılması Toplantısı düzenlenmişti. Toplantıya katılan Malkara Birlik Süt ve Süt Mamülleri A.Ş. firması atık enerjilerin seracılıkta kullanılması konusunda yatırım yapmak, yatırımın sürekliliği, kamu destekleri vb. konularda detaylı bilgi talep etmişti.

 

 

BİLGİLENDİRME YAPILDI

 

Bu kapsamda bilgilendirmelerde bulunmak üzere Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Toplantı Salonu’nda Seracılık Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda atık enerjilerin seracılıkta kullanılması konusunda katılımcılara detaylı bilgi verildi. Ardından konu hakkında görüşülerek istişarelerde bulunuldu. Toplantıya Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Fahrettin Akçal, Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Malkara Birlik Süt ve Süt Mamülleri A.Ş. Firması Yönetim Kurulu Başkanı Vural Yazgan, Malkara Birlik Süt ve Süt Mamülleri A.Ş. Firması Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yazgan katıldı.

 

Haber / Fatma ALADAĞ ASLANLI