Gözden kaçırmayın

Gürcün: Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağızGürcün: Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız

Tekirdağ 1.Amatör Lig C Grubu’nda Vakıflar Güvenspor, Ergene Kırkgöz, Karaağaçspor, Kapaklı Kartalspor, Taşkıranlar Samsungücüspor, Güngörmezspor ve Kızılpınar Uzayspor ile mücadele edecek olan Küçükyoncalıspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

HAYIRLI OLSUN

Hedefini ilk iki olarak belirleyen Saray temsilcisi Küçükyoncalıspor 2024-2024 sezonu öncesi teknik direktör Soner Çelik ile anlaşma sağladı. Kulüp yetkilileri yaptıkları açıklamada, “ Kulübümüz, futbol tarihine damgasını vuran, Trakya’nın "Mourinho"su olarak tanınan Soner Çelik’i aramıza katmanın gururunu yaşıyor. Yıllarca Çerkezköy 1911, Fevzi Paşa, Kapaklı, Karaağaçspor ve Çataklı’da teknik direktörlük yaparak bu takımları başarıya taşıyan Soner Çelik, şimdi de bizimle bu başarıyı daha ileriye taşıyacak. Soner Çelik’in futbol bilgisi, liderlik vasıfları ve yenilikçi yaklaşımıyla, kulübümüzün geleceğini daha parlak bir hale getireceğinden hiç şüphemiz yok. Trakya’nın önde gelen futbol isimlerinden birini aramızda görmek, büyük bir onur ve mutluluk kaynağı. Soner Çelik’e kulübümüze hoş geldin diyor, başarılarla dolu bir dönem geçirmesini diliyoruz. Bu yeni yolculuğun tüm takımımız için verimli ve heyecan dolu olmasını umut ediyoruz.Hoş geldin, Soner Çelik!” dedi.

HEDEF SÜPER AMATÖR

Hedefleri olan bir takıma geldiğini kaydeden tecrübeli antrenör Soner Çelik, “ Yeni sezon öncesi Küçükyoncalıspor ile anlaşmış bulunmaktayım. Transferin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Takımla birlikte antrenmanlara başladık. İnşallah Küçükyoncalıspor’u Süper Amatör Lige çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA