Gözden kaçırmayın

Uyuşturucu yetiştirmek için eve iklimlendirme sistemi kurmuşlar Uyuşturucu yetiştirmek için eve iklimlendirme sistemi kurmuşlar

Yeniçiftlik Belediye Ek Hizmet Binası’nda açılacak olan "Kıyafet Odası" ile genç kızlar, üniversiteye hazırlık sürecinde ihtiyaç duyacakları kıyafetleri ücretsiz temin edebilecekler.

GENÇLERİN YÜKÜNÜNÜN HAFİFLETİLMESİ AMAÇLANIYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, “Marmaraereğlisi Belediyesi, bu proje ile üniversite yolculuğuna başlayacak olan gençlerin yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Kıyafet desteği ile Marmaraereğlisi Belediyesi, genç kızların yanlarında olduğunu bir kez daha vurguluyor. Proje kapsamında Marmaraereğlisi Belediyesi, genç kızların eğitim yolunda karşılaşacakları masrafları hafifletmek ve onlara yeni bir başlangıç yaparken destek olmak amacıyla bu yardımı sunuyor. Kıyafet odasından yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri, Yeniçiftlik Belediye Ek Hizmet Binası’na başvurarak bu fırsattan faydalanabilecekler” dedi.

“VALİZLERİNDE BİZİM DE KATKIMIZ OLSUN İSTEDİK”

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, “Üniversiteye başlayacak olan genç kızlarımızın valizlerinde bizim de katkımız olsun istedik. Onlara eğitim hayatlarına adım atarken hem moral hem de eğitim desteği sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber / Sevay SÖNMEZ