Gözden kaçırmayın

Sınav Koleji Çerkezköy’de eğitim ve öğretime başladıSınav Koleji Çerkezköy’de eğitim ve öğretime başladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, yönetim kurulu üyeleri Bünyamin Fırat, Turgay Kaya, Murat Narçın, Mesut Görgün, Sedat Çolak ve Genel Sekreter Seçkin Bayraktar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyarette bulundu. Ziyarette ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin 8.Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na desteklerinden ötürü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Fuarın değerlendirmesinin yapıldığı ziyarette Akay’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin ve üyelerine teşekkür etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil ve yönetim kurulu üyeleri fuarın en çok ok ilgi çeken stantlarından birisi olan Saray Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ile fuar değerlendirmesi yapan ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, Belediye Başkanı Taşyasan ve belediye personellerine desteklerinden ötürü teşekkür etti. Belediye Başkanı Taşyasan’da ziyaretten ötürü teşekkür ederken, davetliler 10 Eylül 2025 tarihinde gerçekleşecek olan 9.Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

ESNAF ODASINI DA ZİYARET ETTİ

ÇTSO heyeti fuarda stant açan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasına da ziyaret gerçekleştirdi. Desteklerinden ötürü Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’e teşekkür eden ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, fuarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

OLUMLU DÖNÜŞLER ALDIK

Ziyaretlerle ilgili bilgilendirmede bulunan ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, “ 4-5-6 Eylül  tarihleri arasında 8’incisini düzenlediğimiz Trakya’nın tek endüstriyel fuarı olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na firmalar yoğun ilgi gösterdi. Bugün de yönetim kurulu üyelerimizle birlikte fuarda yer alan Çerkezköy Belediyesi, Saray Belediyesi ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek başkanlarına teşekkür ettik.  Bu fuar, sadece Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve çevresindeki sanayiciler için değil, aynı zamanda ulusal ve uluslararası yatırımcılara da kendini tanıtmak isteyen firmalar için de büyük bir önem taşıyor. Fuarımız, sanayicilerimizin ve KOBİ’lerimizin yenilikçi yaklaşımlarını, Ar-Ge yatırımlarını ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlayarak, kendilerini geliştirme ve güçlü tedarik zincirinin kurulması adına yol gösterici oluyor. Katılımcı firmamızdan oldukça olumlu geri dönüşler bizlere ulaştı” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA