Gözden kaçırmayın

Yüceer: Bu ülke güzelleşecekse, kadınların emeğiyle güzelleşecekYüceer: Bu ülke güzelleşecekse, kadınların emeğiyle güzelleşecek

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Emre Can Tatlıyer yönetirken, yardımcılıklarını ise Ahmet Türkeş ve Anıl Çiftçi yaptı. Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor karşılaşmaya Arif ÖZbetk, Mehmet Deveci, Hasan Öztürk, Enes Erol, Yusuf Kılıç, Kadir Taşoğlu, Ataberk Karababa, Mert Korkmaz, Şeyhmus Aksu, Mehmet Başkan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çorluspor 1947 ise Emre Şanal, Okan Erdik, Metin Peker, Hüseyin Ayan, Volkan Uluğ, Taygun Vurgun, Mahsun Çapkan, Bahadır Taşdelen, Alperen Doğan, Caner Doğan ve Erdem Onur Beytaş kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmaya iyi başlayan Çorluspor 1947 ilerleyen bölümlerde galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın 19’uncu dakikasında gelişen Çorluspor 197 atağında kaleciden dönen topu yarım voleyle tamamlayan

Erdem Onur Beytaş şık bir gole imza attı. Gelen golle birlikte rahatlayan Çorluspor 1947 karşısında ev sahibi ekip Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Çorluspor 1947’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Çorluspor 1947 57’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına atılan topu iyi takip eden Alperen Doğan şık bir vuruş ile farkı da ikiye çıkarttı. Golden iki dakika sonra ise ceza sahası içine atılan topu iyi takip eden Enes Erol düzgün vuruşla farkı da üçe çıkardı.

GALİBİYETLE AYRILDI

Golden iki dakika sonra ise Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor 61’inci dakikada Enes Erol ile farkı ikiye indirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor bu sonuçla üst üste 4. mağlubiyetini alarak 5 puanla düşme potasında kalmaya devam ederken, galibiyeti hatırlayan Çorluspor 1947 ise puanını 10 yaptı.

Haber/Semih SARMA