Gözden kaçırmayın

Yüceer: Bu ülke güzelleşecekse, kadınların emeğiyle güzelleşecekYüceer: Bu ülke güzelleşecekse, kadınların emeğiyle güzelleşecek

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın canlı yayına bağlanarak gerçekleştirilen foruma; KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Ticaret Temsilcisi Tamerlan Taghiyev, Azerbaycan Ticaret Temsilcisi Ofisi Başdanışmanı Cavid Abdullayev, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Deva Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Deniz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri, oda ve borsa başkanları katıldı.

SUNUMLAR YAPILDI

Forumda; Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yetkin Özer; “Türkiye ve bölgemizdeki iş fırsatları ve yatırım olanakları”, Azerbaycan Ticaret Temsilcisi Ofisi Başdanışmanı Cavid Abdullayev “Azerbaycan Cumhuriyeti’ndeki Yatırım Fırsatları ve Teşvikler”, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Genel Sekreteri Aysun Önet İleri “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Yatırım Fırsatları” ile ilgili sunum yaptılar. Forumun sonunda; hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleşti.

KONSER DÜZENLENDİ

Forumun akabinde; Sibel Tatar’ın koordinatörlüğünde  “Türk Dünyasında Kadınların Sanatsal Başarı Hikayeleri Paneli” gerçekleşti. Panelin akabinde; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde “Gönülden Gönüle Kardeşlik Şarkıları Konseri” gerçekleşti. Konserde; Çorlu Sanat Merkezi Müzik Derneği Korosu, Asel Sanat Merkezi Müzik Derneği Korosu, KKTC Bahar Esintileri Sanat Derneği Korosu, Azerbaycan Tekamül ve İnteqrasion Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşu, Azerbaycan Qarabağ Ansambl Orkestrası yer aldı.

Haber / Dilek Hilal DURAN