Gözden kaçırmayın

Süleymanpaşalı muhtarlar, kahvaltıda bir araya geldiSüleymanpaşalı muhtarlar, kahvaltıda bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, bir süredir gündemde olan üniversite öğrencilerinin yurt sorununa çözüm bulmak için harekete geçerek Kumbağ Mahallesi’nde Süleymanpaşa Belediyesi’ne ait Kumbağ Oteli’ni yaz dönemine kadar yurt olarak kullanıma sunmaya karar verdiklerini açıklamıştı.

100 ÖĞRENCİ KONAKLAYACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Nallar, "Yeni yataklarımız, bazalarımız ve çalışma gruplarımız ile en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağız. 3-4 aylık bir plan var ancak öğrencilerimiz yaz dönemine kadar burada ikamet edebilir. Süleymanpaşa’ya okumaya gelen ortalama 100 öğrencimizi tesisimizde ağırlayacağız” ifadelerini kullanmıştı. Kumbağ Oteli’nde çalışmalar hızla devam ederken Belediye Başkanı Volkan Nallar da çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

 “HAZIRLIKLARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR”

Çalışmalardaki son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, “Kumbağ Otelimizde son hazırlıklarımız hızla devam ediyor! Öğrencilerimizle buluşmamıza sayılı günler kaldı. Öğrencilerimiz için konaklama alanındaki tüm çalışmalarımızı en iyi şekilde tamamlayarak gençlerimize konforlu ve keyifli bir ortam sunacağız” dedi.

Haber / Sevay SÖNMEZ