Gözden kaçırmayın

Kontrolden çıkan araç kaldırıma çıkıp yan döndü Kontrolden çıkan araç kaldırıma çıkıp yan döndü 

İki gün süren programda bireylerin hem kişisel gelişimlerine katkı sağlandı hem de keyifli vakit geçirmeleri hedeflendi.


KİŞİSEL BAKIMLARI YAPILDI

 
Etkinliklerin ilk gününde düzenlenen kuaförlük ve cilt bakımı hizmetleriyle özel bireylerin kişisel bakımları yapıldı. Bu etkinlik sayesinde katılımcılar hem kendilerini daha iyi hissetti hem de özgüven kazandı. Küçük dokunuşlarla yapılan saç kesimi ve cilt bakımları, bireylerin yüzlerinde kocaman gülümsemelere dönüştü. Bu özel ilgi, onların sosyal etkileşimlerini de olumlu yönde etkiledi.


MOTİVASYONLARI ARTIRILDI 


İkinci gün ise mutfak atölyesi çalışmasıyla devam etti. Katılımcılar, kendi elleriyle çeşitli yiyecekler hazırlayarak hem pratik mutfak becerileri kazandı hem de üretmenin keyfini yaşadı. Bu süreçte bireylerin takım çalışması ve iletişim becerileri de desteklendi. Yiyeceklerin hazırlanması aşamasında gösterilen özen ve heyecan, etkinliğe katılan herkesin motivasyonunu artırdı.


BENZER ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK 


Etkinliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı da katılarak bireylerle ve aileleriyle yakından ilgilendi. Vardı, bu tür kapsayıcı etkinliklerin önemine dikkat çekerek, benzer çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti. Etkinliğin sonunda hazırlanan yiyecekler ikram edildi. 


Haber / Faik Onur KAYA