Gözden kaçırmayın

Bakan Tunç’tan Tekirdağ çıkartmasıBakan Tunç’tan Tekirdağ çıkartması


Proje kapsamında, Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet eden ve uzun dönem vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Mehmetçiklerin, sevk (sülüs) belgesiyle birlikte başvurmaları halinde askerlik süresince ihtiyaç duyacağı malzemeler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı kaydedildi.  
DETAYLI BİLGİLER İNTERNET SİTESİNDE  
Proje kapsamında teslim edilecek destek paketinin içeriğinde; El Havlusu, Banyo Havlusu, Çorap (5’li paket), Atlet (5’li paket), Alt iç çamaşırı (5’li paket), Temiz Çamaşır Torbası, Kirli Çamaşır Torbası, Dolap kilidi, Çamaşır Yıkama Filesi, Dikiş Seti, Asker Saati, İpli Boyun Cüzdanı, Bot Boyası ve Asker Çantası yer aldığını söyleyen yetkililer, “Destek paketinden yararlanmak isteyen ve Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet eden ve uzun dönem vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Mehmetçikler, başvuru ve detaylı bilgi için https://sosyal.tekirdag.bel.tr internet sitesini ziyaret edebilirler” dedi.  
“MEHMETÇİKLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”  
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların hayatına dokunan, sosyal projelerle Tekirdağlılara hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Vatan savunmasında görev alacak olan Mehmetçiklerimizi bu kutsal göreve giderken yalnız bırakmıyoruz. ‘Asker Paketi’ projemizle, askerlik dönemleri boyunca ihtiyaç duyacakları tüm malzemelerin bulunduğu çantayı kendilerine teslim edeceğiz. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir kimse kendini kimsesiz, sahipsiz hissetmeyecek, yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimizin yanlarında olacağız demiştik. Emekli ve yeni doğan destek paketlerinin yanında asker paketi ile de Mehmetçiklerimizin yanında olacağız. Tüm Mehmetçiklerimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum” şeklinde konuştu.  
ONLİNE OLARAK BAŞVURULARINI YAPABİLECEKLER  
Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet eden ve uzun dönem vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Mehmetçiklerin, destek paketinden faydalanmak için sevk (sülüs) belgeleriyle birlikte sosyal.tekirdag.bel.tr internet adresinden online olarak başvurularını yapabilecekleri söylendi.  
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN