Gözden kaçırmayın

Araç içinden 39 bin 400 adet kaçak sigara çıktıAraç içinden 39 bin 400 adet kaçak sigara çıktı

Saha çalışmalarını sürdüren ve projelerini anlatan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin, dün de Güveniş Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Esnafa projelerini anlatan Çetin, “Sürdürülebilirlik hareketini başlatıyoruz. Sanayicilerimize ve üreticilerimize ücretsiz Mobil Karbon Ayak İzi Ölçüm hizmeti vereceğiz” dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin, seçim çalışmaları kapsamında, ekibiyle birlikte Güveniş Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, oda üyesi esnaflara projelerini anlattı.
“ÜCRETSİZ MOBİL KARBON AYAK İZİ ÖLÇÜM HİZMETİ VERECEĞİZ”
Heyecanla göreve gelecekleri günü beklediklerini dile getiren Çetin, AB Yeşil Mutabakat Eylem Planı kapsamında eğitim e-danışmanlık hizmetlerini devreye alarak bölgedeki üreticilere küresel ticarette yeni döneme hazırlayacaklarını dile getirerek “Sürdürülebilirlik hareketini başlatıyoruz. Sanayicilerimize ve üreticilerimize ücretsiz Mobil Karbon Ayak İzi Ölçüm hizmeti vereceğiz. ÇTSO olarak ‘Enerji tüketim maliyetlerini azaltmasını sağlayacağız” dedi.

“TOPYEKÜN BİR KALKINMA PLANLIYORUZ”
Sürdürülebilir üretimi sağlamak için bölgenin ekonomik, çevresel ve sosyal faktörlerini göz önünde bulundurarak, yerel yönetimler, OSB’ler ve meslek odalarıyla iş birliğiyle içerisinde stratejik bir yol haritası oluşturacaklarını ifade eden Çetin, “Sizlerin desteğiyle iş başına gelir gelmez, bu projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Karaağaç, Kızılpınar ve Veliköy olarak topyekün bir kalkınma planlıyoruz. Bu yüzden esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız, diyoruz. Bugün gidiyoruz. 12 Kasım Cumartesi günü hep birlikte Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin yanında bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi’nde oy kullanmak için sandıkta buluşuyoruz” dedi.

“ÇTSO’YU HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”
Ekibiyle birlikte Güveniş Caddesi esnafını dinleyerek çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişinde bulunan Çetin, “Üyelerimizin ortak aklı ve sinerjisiyle ÇTSO’yu hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Esnaf, tüccar, sanayici birlikte başaracak, birlikte kazanacağız” diyerek misafirperverliklerinden dolayı esnafa teşekkür etti.
Haber / Faik Onur KAYA