Gözden kaçırmayın

Halk Sağlığı Haftası’nda etkinlikler düzenlendiHalk Sağlığı Haftası’nda etkinlikler düzenlendi

3-6 yaş arası çocuklara ücretsiz olarak Montessori eğitimi veren Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi, düzenlenen törenle 35 öğrencisini mezun ederken yeni dönem ön başvurularının 15 Haziran itibari ile alınmaya başlanacağı belirtildi.
Öğrencilere diplomalarını veren Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevlerinin sayısını arttırmak istediklerini belirterek, “Başkanımız Volkan Nallar’ın hedeflerinden biri de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim gördüğü bu kreşleri öncelikli ihtiyacı yüksek mahallelere yaymak. Belki ilk aşamada zor gözükebilir ancak imkansız değil!” dedi.
“SAYILARINI ARTIRACAĞIZ”Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademileri ve yaşlılara hizmet veren Gündüz Bakımevleri’nin sayılarını artıracaklarını dile getiren Utku, “Buradan mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Minik kardeşlerimizin daha güzel bir geleceğe kavuşması için hizmet veren ekiplerimize teşekkür ederim. Sevgili öğrenci kardeşlerimi mezuniyetlerinden dolayı tebrik ederim. Dilerim ki bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında hepsi çok başarılı olur” dedi.
Altınova Mahallesi Osman Tabak Kampusu içinde hizmet veren Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, mezun olan öğrencilerin aileleri, eğitimine devam eden öğrenciler ve akademinin öğretmenleri katıldı.
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN