Muratlı Kent Park hizmete sunuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı’ya kazandırılan Kent Park vatandaşların hizmetine sunuldu.

Muratlı 3.11.2023 13:22:00 0
Muratlı Kent Park hizmete sunuldu

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Güzel Muratlı’mıza kazandırdığımız Kent Park’ın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
 

Kısa süre içerisinde yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Kent Park’ta 2 bin 275 metrekare baskı beton imalatı yapıldığını kaydeden yetkililer, “540 metrekare de kauçuk zemin kullanıldı. İçerisinde fitness takımı, çocuk oyun grubu, 5 kamelya, 25 piknik masası, 10 dikdörtgen pergole ve 14 adet klasik bank bulunan Kent Park, bölgede yaşayan vatandaşların önemli bir ihtiyacını karşılamış olacak” dedi. 

 


PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILDI 


Yetkililer, “Kent Park’ta ayrıca Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde 5 bin 300 metrekare çim serimi, 921 gül, 8 oya çalısı, 70 pitosporum, 6 mazı, 632 cennet bambusu, 129 berberis, 36 tijli ligüstrum, 7 adet süs kirazı, 3 adet ıhlamur ve 18 çınar dikildi ve bahse konu alana bin 250 metreküp nebati toprak çekildi” ifadelerini kullandı. 


HAYIRLI OLSUN 


Muratlı Kent Park’ta tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen ve teknik personelden çalışmalar hakkında bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Muratlı ilçemize yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha eklemenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da güzel kentimize yeni yeşil alanlar kazandırmak için faaliyetler yürütüyoruz. 

 

Halkımızın huzur ve mutluluğu için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Güzel Muratlı’mıza kazandırdığımız Kent Park’ın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10