Gözden kaçırmayın

Nallar, pazarcı esnafı ile buluştuNallar, pazarcı esnafı ile buluştu


Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Nallar ile birlikte Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı, İtalyan Konağı, Ahmet Aygün Gençlik Merkezi ve Belediye Konservatuvarı, Op. Dr. Adem Dalgıç Aşevi ve Hayır Çarşısı, Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri, Fen İşleri ve Sosyal Yardım İşleri müdürlükleri, Süleymanpaşa Dumansız Sanayi Bölgesi, Süleymanpaşa Belediyesi Kapalı Okçuluk Salonu, Kumbağ Mahalle Konağı Meydan ve Park Alanı, Kumbağ Gündal Plajı, Barbaros Mahallesi Sosyal Tesisleri ve Süleymanpaşa Alkaya Sahili’nde inceleme yaptı.

“SAHA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Yüceer, yaptığı açıklamada “Süleymanpaşa’da saha çalışmaları aralıksız devam ediyor. Eşgüdüm içerisinde hayata geçireceğimiz projeler hakkında değerlendirmeler yaptığımız Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile birlikte verimli bir saha çalışması gerçekleştirdik. Devam eden çalışmaları ve projeleri yerinde inceledik” dedi.

Vatandaşlarla da sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinlediklerini söyleyen Yüceer, “Halkımız, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin gücünü her alanda hissedecek. Vatandaşlarımız ve şehrimize gelecek olan misafirlerimiz tüm bu hizmet ve yatırımlarımızı çok beğenecek” diye konuştu.

Haber / Yusuf DURMUŞ