Gözden kaçırmayın

Bakan Tunç’tan Tekirdağ çıkartmasıBakan Tunç’tan Tekirdağ çıkartması


Ülkemiz ve Küresel Çevre Fonu (GEF) tarafından finanse edilecek proje, sürdürülebilir tarım uygulamaları, toprak ve su kaynakların verimli kullanımı, biyoçeşitlilik kaybının azaltılması ve iklim değişikliğine karşı gelişmiş dayanıklılık, uyum ve iklim değişikliğinin etkilerini azaltım için tarımsal üretimde doğaya dayalı çözümler tasarlama, uygulama ve yayma konusunda kapasite geliştirmek amacıyla uygulanacaktır.

PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI
Program kapsamında, projenin başarılı bir şekilde uygulanması, iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek, potansiyel proje paydaşlarını ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ve Bakanlığımıza bağlı kurum/kuruluş yetkilileri, FAO uzmanları ve temsilcilerinin katıldığı proje açılış toplantısı 23 Temmuz tarihinde İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

İŞLETMELER ZİYARET EDİLDİ
Programın ikinci günü, paydaş ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katıldığı proje çalışması, Önder Çiftçi Derneğinde yapılan toplantıyla devam etti. Ardından saha çalışması kapsamında Hayrabolu ilçesinde hayvancılık işletmeleri ve Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği ziyaret edildi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN