Gözden kaçırmayın

Milletvekili Diktaş, Babaeski’de vatandaşlarla bir araya geldiMilletvekili Diktaş, Babaeski’de vatandaşlarla bir araya geldi

Törende açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Ulaş Gürkan, Zabıta Teşkilatının toplum içerisinde gerçekleştirdiği görevlerin önemine değindi.

 

“ZABITAMIZIN EMEĞİ VE GAYRETİ, ŞEHRİMİZİN DÜZEN VE REFAHI İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR”

 

Zabıta Haftası Çelenk Sunma Töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, "Zabıta teşkilatımız vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı ve mutluluğu için çalışıyor. Çalışkan ve fedakâr zabıta personelimiz, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre mesai kavramı olmaksızın vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Zabıta personelimiz, vatandaşlarımız ile kurumumuz arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı ve mutluluğu için çalışan Zabıta Teşkilatımız, halk ile her zaman iç içe olmasından dolayı Büyükşehir Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı durumundadır. Zabıtamızın emeği ve gayreti, şehrimizin düzen ve refahı için vazgeçilmezdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Zabıta Teşkilatımızın 198. Kuruluş yıldönümünü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası'nı kutluyor, zabıta teşkilatımızın tüm üyelerine başarılı ve huzurlu bir çalışma yılı diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

ZABITA TEŞKİLATINDAN VALİ VEKİLİ PEKER’E ZİYARET

 

Buradaki etkinliklerin yanı sıra, Zabıta Haftası kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter V. Murat Yazıcı,  Zabıta Daire Başkanı Ulaş Gürkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Evren Bozkurt ve Zabıta personeli, Vali Vekili Sayı Kaan Peker’i makamında ziyaret etti. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198. yıldönümü kutlayan Vali Vekili Peker, görevlerinde başarılar diledi.

 

 

Haber / Dilek Hilal DURAN