Gözden kaçırmayın
İlaç fabrikasında korkutan patlama
Halkın değişim istediğini kaydeden Erseçkin, “1 Nisan sabahında Çerkezköy Belediye Başkanı olmamız hiç kimse için sürpriz olmayacak” dedi.
Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, “Çerkezköy’de değişim rüzgarları esiyor. İktidar partisinin emeklilerle ülke ekonomisi üzerindeki olumsuz etkileri, yerel iktidarın beş yıllık görev süresinde yapmadığı hizmetten dolayı oluşan kırgınlık ve küslükleri birleştirici ve toparlayıcı bir güç olarak kadın hassasiyetinin de ön planda tutulacağı üçüncü bir yol olan iyi parti vatandaş karşısında güçlü bir duruş sergiliyor” dedi.
SON GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ
Erseçkin, “Ev ev, kapı kapı ve sokak sokak dolaşarak vatandaşlarımızdan değişimle alakalı tepkiler alıyoruz. Vatandaşlarımız için bir fırsat, şans ve umut olduk. Rakiplerimizin bölünmeleriyle ortaya çıkan küskünlüklerin birleştirici gücü olmak için son gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.
Erseçkin, projelerini ise önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği basın toplantısı ile Çerkezköy halkına duyuracağını kaydetti.
HALK ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR
Erseçkin, “Ekonomimiz yok. Ben bu kampanyada harcanabilecek her türlü rakamın çok doğru yerlere aktarılmasından yanayım. Bende kentin her yerini, broşür, afiş, pankartlarla ve bayraklarla donatabilirim. Ancak samimiyet kazansın diye ev ev, kapı kapı ve sokak sokak geziyorum. Bu kampanya sonucunda artırdığımız bütçeyi SMA’lı bebeklerin kampanyalarına destek amaçlı kullanmak için bir söz verdim. 8 Mart’ta Kadınlar Günüyle alakalı etkinlik yapmayacağım. Çerkezköy’deki SMA’lı bir bebeğimiz için Çerkezköy’lü tüm kadınlarımız adına bir bağış yapacağım. Kadınlarımıza da hediye edeceğim” dedi.
Halkın artık bir değişim istediğini de kaydeden Erseçkin, “1 Nisan sabahında Belediye Başkanı olmamız hiç kimse için bir sürpriz olmayacak. Biz eli cüzdanında olanların değil, eli vicdanında olanların oylarına talibiz.” dedi.
Haber/Faik Onur KAYA
Yorumlar
Yorum Yap