Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyorÇerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyor

1975"te Vize, Saray ve Çerkezköy’den İstanbul’a başlayan yolculuğunda yurtiçinde Bursa, Yalova, Eskişehir, Kütahya, Ankara, İzmir, Aydın, Nazilli, Çanakkale, Denizli illeri başta olmak üzere yüzlerce ilçeye ulaşan Kale Seyahat, isim hakkını 2020 yılında Grand Vizyon Turizmin de sahibi olduğu Cemal Ali Rıza Çelebi’ye devretmişti.
KARDAN FERAGAT EDİYORUZ
Kale Seyahat yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Akaryakıta gelen zamlarla birlikte Mart ayında Çerkezköy-İstanbul arası bilet fiyatlarını 120 TL’ye çıkarmıştık. Vatandaşlarımız gelen bu son zamlarla birlikte İstanbul’a gitmekte sıkıntı yaşıyorlardı. İki kişilik ailenin İstanbul’a gidip gelmesi 480 TL’yi buluyordu. Bizler de vatandaşların zor durumda kalmaması için kardan feragat ederek fiyatları 89 TL’ye düşürdük. Yolcu taşımacılığında Avrupa standartlarında hizmet veren Kale Seyahat bugün ülkenin pek çok noktasında hizmet vermeye devam etmektedir. 1975 yılından bu yana ilk günkü hizmet aşkımızla birlikte başta Trakya olmak üzere ülke genelinde vatandaşlara hizmet eden Kale Seyahat olarak akaryakıta çok büyük zam gelmediği takdirde yıllardan beri olduğu gibi bundan sonra da bölge halkımızı, kaliteli, uygun ve güvenli şekilde vatandaşlarımızı belirttiğimiz fiyatlarda taşıyacağız” dedi.
 

89 TL OLDU
Fiyatlarla ilgili bilgi veren yetkililer,  “Yeni fiyatlarla birlikte Çerkezköy-Esenler ve Çerkezköy Alibeyköy fiyatlarımız 89 TL, Saray-İstanbul 94 TL, Vize-İstanbul ise 99 TL oldu” dedi.
Haber / Şaban KARDEŞ