Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyorÇerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyor

Açılış ve yoklama ile başlayan Kasım ayı Meclis toplantısında ilk olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Başkan Yardımcısı maaşı hakkındaki müzekkeresi ile gündemin ikinci maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün huzur hakkındaki müzekkereleri görüşülerek incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Gündemin üçüncü maddesinde İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin revize edilmesi hakkındaki müzekkeresi görüşülerek İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin revize edilmesi oy birliği ile kabul edildi.Bir sonraki gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün belediye hissesi hakkında ki müzekkeresi görüşülerek 6 adet Belediye hissesinin satışı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin yeniden tanzim edilmesi hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin yeniden tanzim edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün İstasyon Mahallesi Gümrük Üstü Bölgesi 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planına yapılan itirazların İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilirken, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün yetki hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, Orman Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak olan kiralama ihalesine teklif vermeye, pazarlık yapmaya, katılmaya vs. gibi iş ve işlemler için Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gümüş’e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
İKİNCİ OTURUM CUMA GÜNÜ
Meclis gündemine sonradan ilave edilen İstasyon Mahallesi Gümrük Üstü Bölgesi 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planına yapılan itirazların İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Belediye Meclis toplantısı Çocuk Akademisi ve Çocuk Etkinlik Merkezlerinin Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin oy birliği ile kabul edilmesi ile Meclis toplantısının ilk oturumu sona erdi. Çerkezköy Meclisi komisyonlara havale edilen konuları görüşmek üzere 4 Kasım Cuma günü saat 15.00’da yeniden toplanacak.
Haber/Sevay SÖNMEZ