Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyorÇerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyor


Ziyarette Çetin Yunanistan Kosmos Şengen Vize başvurularının alınmasının ardından üretim üstü bölge Aris Radiopoulos’a anlatıldı.

Ziyarette Yunanistan Edirne Konsolosu Aris Radiopoulos’u Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ogün Asıl, Yönetim Kurulu üyeleri Ufuk Mangır, Sedat Çolak ve Turgay Kaya karşıladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, vize işlemlerinde atılan adımın sadece bir başlangıç olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelere fayda sağlayacak birçok hizmetin oda tarafından gerçekleştirebileceğini ifade etti.

Ziyarette Çetin vize işlem ofisi başta olmak üzere verdiği desteklerden dolayı Aris Radiopoulos’a teşekkürlerini ileterek günün anısına plaket takdim etti.

Aris Radiopoulos ise odanın ve üretim üssü bölgenin etkileyici olduğunu kaydederek misafirperverliğinden dolayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Aris Radiopoulos, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri bölgenin önde gelen firmaları ziyaret etti. Ziyaretlerde Aris Radiopoulos’a üretim alanları hakkında bilgiler verildi.

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN