Gözden kaçırmayın

Cinsel istismara uğrayan bebekle ilgili 2 tutukluya evde tatbikat yaptırıldıCinsel istismara uğrayan bebekle ilgili 2 tutukluya evde tatbikat yaptırıldı


10 aylıkken SMA Tip 2 teşhisi konulan Hulusi Sert’in 2,5 milyon dolar olan tedavi giderlerinin karşılanması için Tekirdağ Valiliği’nden izin alınarak yardım kampanyası başlatılmıştı.

1 yıllık süre zarfında gerekli tutar toplanamayınca Valilik onayıyla geçtiğimiz yıl Ağustos ayında kampanya bir süre uzatılmıştı.

“İNŞALLAH HEP BİRLİKTE MÜCADELEYİ KAZANIRIZ”

Çocuğunun hastalığı nedeniyle tekstil fabrikasındaki işini bırakmak zorunda kalan anne Remziye Sert, oğlunun ölüm kalım mücadelesi verdiğini belirterek, “Aile olarak artık SMA hastalığının mücadelecisiyiz ve savaşçısıyız. İnşallah el birliğiyle, hep birlikte bu savaşı, mücadeleyi kazanırız” diyerek duyarlı tüm vatandaşlardan destek istedi.

DESTEK İSTEDİ

Hayırseverlere ve duyarlı vatandaşlara seslenen baba Mustafa Sert de “Oğlumuz ölümcül kas hastası. Sizden ricam maddi ve manevi olarak yanımızda olmanız. Evladımın çıkmayan sesine ses olun ve elini hiç bırakmayın. Yavrum sizin gibi gönlü güzel insanlar sayesinde yurtdışındaki tedavisine kavuşacak ve her çocuk gibi koşup oynayacak, buna inanıyorum. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Oğlumu bu zorlu yaşam savaşında yalnız bırakmadığınız ve yapacağınız her türlü destek için şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN