Gözden kaçırmayın

Cinsel istismara uğrayan bebekle ilgili 2 tutukluya evde tatbikat yaptırıldıCinsel istismara uğrayan bebekle ilgili 2 tutukluya evde tatbikat yaptırıldı


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve Malkara Ziraat Odası iş birliği ile 27 Haziran Perşembe günü Malkara’nın Çavuşköy Mahallesi’nde saat 19.00’da 8. Hasat Bayramı etkinliği düzenlenecek.
HEDİYE ÇEKİLİŞLERİ YAPILACAK
Saat 19.00’da açılış konuşmaları ile başlayacak etkinlik 19.30’da hediye çekişilişleri ile devam edecek. 20.00’da hasat uygulaması yapılacak. Program 20.30’da yapılacak Halk Oyunları gösterisinin ardından saat 21.00’da düzenlenecek olan konser ile sona erecek.
BAŞKAN YÜCEER’DAN HASAT BAYRAMINA DAVET
Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “8. Hasat Bayramı'nda buluşalım. Bereketli topraklarımızın bizlere sunduğu nimetleri paylaşmak ve emeği geçen herkese teşekkür etmek için bir araya geliyoruz. Çiftçimizin, üreticimizin bayramını hep birlikte kutluyoruz.27 Haziran 2024 Perşembe Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve Malkara Ziraat Odası iş birliği ile Malkara’nın Çavuşköy Mahallesi’nde düzenleyeceğimiz 8. Hasat Bayramı’na tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haber / Sevay SÖNMEZ