Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çorlu Açık Fuar Alanında düzenlenen fuarın açılışına; Çorlu Kaymakamı Murat Eren, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Kumyol, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güngör ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılım sağladı.

 

“TARIM VE TARIMA DAYALI SANAYİ ALIYOR”

 

Fuarda açılış konuşmasını yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; "Bölgemizin öncelikli sektörlerinde tarım ve tarıma dayalı sanayi alıyor. Bölgemizde tarıma dayalı sanayi ve üretimi her geçen gün üzerine koyarak büyümeye devam ediyor. Küresel iklim krizinin etkisini arttırdığı dünyamızda tarımın önemi her geçen gün artıyor. Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Çorlu Tarım ve Hayvancılık Fuarı sektör temsilcilerimiz için yeni teknolojilerin ve yeni üretim modellerinin yerinde görülerek, verimliliklerine ve üretim maliyetlerine olumlu katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi.

 

 

STANTLARI ZİYARET ETTİLER

 

Volkan’ın konuşmasını ardından, Fuarda stant açan firmalar ziyaret edilerek, başarılı ve bereketli bir fuar geçirmeleri temennisinde bulunuldu.

 

 

Haber / Sevay SÖNMEZ