Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy Atatürk Caddesi Numara 58’de faaliyet gösteren Özaydın isimli alışveriş merkezinin 3’üncü katında elektrik kontağında çıktığı tahmin edilen yangın çıktı.

 

HEMEN 112 EKİPLERİ ARANDI

Yangını fark eden alışveriş merkezi çalışanları durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye’ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı.

 

ALEVLER BİNAYI SARDI

 

Alevlerin kısa sürede binayı sardığı çok sayıda itfaiye ekibi içerden ve dışarıdan müdahale etmeye başladı. İtfaiyenin yoğun çabası sonrası yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesiyle birlikte soğutma çalışmaları başladı.

 

BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR OLUŞTU

 

Can kaybının olmadığı yangında, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangın esnasında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden çok sayıda ekip de olay yerine gelerek bir taraftan yangın bölgesinde güvenlik çemberi oluştururken, bir yandan da şehrin en işlek caddesinde trafiğin akışını sağlamaya çalıştı.

 

YÜZLERCE MERAKLI İNSAN

 

Yüzlerce meraklı insanın da elinde cep telefonlarıyla yangın anını çekmeye çalışması dikkatlerden kaçmadı. Yangınla ilgili polis tahkikat başlatırken, yapılan detaylı incelemelerin ardından yangın gerçek nedeni ortaya çıkacağı bildirildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ