Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Kongrenin Eylül ayı sonunda yapılacağını dile getiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, “İki dönemdir Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürütüyorum. Ben kendi adıma başarılı olduğumu düşünmüyorum. Beş yıl boyunca Çerkezköy Kent Konseyi olarak Çerkezköy için yeterli proje üretemediğimizi düşünüyorum. İki yıl pandemi nedeniyle kapalı olarak geçti. Üç yıllık dönemde de ben şahsen Belediye Başkanımız Vahap Akay ile bir kan uyuşmazlığı yaşadığımı düşünüyorum. Yani çalışma tarzımız uymadı” dedi.

 

“KAPALI BİR BASKI GÖRDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM”

 

Üstünol, “Daha önce Serkan Karagöz ve Funda Serfiçe’nin çalışma gruplarında yer almış, 5 yıldır da Kent Konseyi Başkanlığı yapan birisi olarak sadece Çerkezköy’de değil ülke genelinde Kent Konseylerinin kapalı bir baskı gördüğünü, kapalı bir baskı altına tutulduğunu düşünüyorum. Türkiye genelinde de Kent Konseylerinin normalde belediye ile alakalı bir organik bağı var ama bir de bağımsız yanı var. Düşüncem zaten bağımsız olması yönünde” dedi.

 

“BAZI FİKİRLER SUNDUK AMA GERİ DÖNÜŞLER OLMADI”

 

Bu süreçte Çerkezköy Kent Konseyi olarak bazı fikirler sunduklarını ama geri dönüşler olmadığını söyleyen Tuncay Üstünol, kongrede başkanlığa talip olacak adaylara başarılar diledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ