Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri; Mestan Özcan ve Çiğdem Koncagül, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygün ve Nurten Yontar, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu ile DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü ziyaret etti. Fikrin CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’dan çıktığı belirtilirken ilin menfaatleri adına diğer vekillerin de bir araya gelmesi takdirle karşılandı. 

 

GEÇ DE OLSA BİR İLKE İMZA ATTILAR!

 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün Valilik makamında gerçekleşen toplantıda, ilin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi. Ziyarette, Tekirdağ’da ki eğitim konuları, çevre sorunları, deprem ile yeni yatırım alanları gibi birçok konu ele alındı.

 

‘TEKİRDAĞ’IN ÖZLEDİĞİ KARELER’

 

Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu, “Tekirdağ’ın özlediği kareler… Valimiz Sayın Recep Soytürk, Tekirdağ Milletvekilimizle bir araya geldi; Başta yıkılan okulların yapım süreci olmak üzere Ergene’nin arıtmasından depreme ve yeni yatırım alanlarına kadar hemen her konuda hem bilgilendirdi, hem düşüncelerimizi aldı… Bu verimli toplantı için Sayın Valimize, vesile olduğu için de Nurten vekilime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

‘ORTAK AKILLA ÇÖZÜM’

 

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün de; “Tekirdağ CHP Milletvekilimiz Nurten Yontar, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Çiğdem Koncagül, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu ve DEVA Partisi Milletvekili Cem Avşar ile birlikte Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü ziyaret ederek, ilimizin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Tekirdağ'ın sorunlarının ortak akılla, en hızlı şekilde çözülmesi ilkesinden hareketle var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

‘TEKİRDAĞ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

 

Ziyaret ilgili DEVA Partisi Milletvekili Cem Avşar da şunları kaydetti; “Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, CHP Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun,  Nurten Yontar, İYİ Parti Milletvekili Selcan Hamşıoğlu ile birlikte Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü ziyaret ettik. Sayın Valimiz ve Milletvekillerimizle birlikte ilimizin sorunları ve devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Tekirdağ’ımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

 

ÖZCAN DA PAYLAŞIM YAPTI

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcanda yaptığı paylaşımda; “Tekirdağ Valimiz Sayın Recep Soytürk’ün ev sahipliğinde İlimizin değerli vekilleri ile şehrimizde planlanan yatırımlarla alakalı bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızın şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Fatma Aladağ ASLANLI