Gözden kaçırmayın

Gezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’daGezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’da

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt, beton ve kilit taş yol ile yağmur suyu hattı çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

 

VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Görevli belediye personeline kolaylıklar dileyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çetin, mahalle sakinleri ile de sohbet ederek taleplerini dinledi.

 

 

ÇALIŞMALAR PROGRAM DAHİLİNDE DEVAM EDİYOR

 

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çetin, “Belediye ekiplerimiz kentimizin birçok noktasında üstyapı ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerimizdeki sorunları, vatandaşlarımızın taleplerini biliyor ve program dahilinde bunları karşılamak için gayret gösteriyoruz. Mevlana Mahallesi Ekin Sokak ve çevresindeki sokaklarda sıcak asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Yine ekiplerimiz Adnan Menderes Mahallesi Hanım Sokak’ta kilit taş, Selma Sokak’ta yağmur suyu, Tacet Sokak’ta ise beton yol çalışması gerçekleştiriyor. Muhtelif yerlerde bakım onarım çalışmalarımız ise rutin bir şekilde devam ediyor. Tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

 

HAYIRLI OLSUN

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin daha sonra depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirilen ve yakın zamanda yapım çalışmalarının başladığı Karaağaç Aile Sağlık Merkezi ile kaba inşaatında sona gelinen Karaağaç İlkokulu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Çetin, “Karaağaç halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Yerel yönetim olarak devletimizin yatırımlarını mahallemize getirmek için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. İlkokul ve Aile Sağlık Merkezimiz şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

24 DERSLİKLİ İLKOKUL İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve ihalesi yeniden yapılarak inşaat çalışmalarının başladığı Karaağaç İlkokulu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Çetin, kaba inşaatı büyük oranda biten 24 derslikli okulun en kısa sürede tamamlanarak öğrencilerle buluşacağını belirtti.

 

AİLE SAĞLIK MERKEZİ HIZLA YÜKSELİYOR

 

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirilen ve yakın zamanda yapım çalışmalarının başladığı Karaağaç Aile Sağlık Merkezi’nde de incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “900 metrekarelik alanda inşaat çalışmaları başlamış durumda. Bodrum, zemin ve bir kat olacak şekilde inşa edilecek aile sağlık merkezinin içerisinde 112 acil istasyonu da yer alacak. Güzel bir tesis olacak. İnşallah hem okul hem aile sağlık merkezi en kısa sürede hizmete girecek. Karaağaç halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Bu anlamda yerel yönetimler olarak devletimizin yatırımlarını buraya getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN