Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2012 yılında yaptırılan ve 2014 yılının Mart ayındaki yerel seçimlerle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kontrolüne geçen Havuzlu Kavşak geçtiğimiz yıllarda yıkılmış ve yerine peyzaj çalışmalarıyla birlikte daha modern bir kavşak yapılacağı, Büyükşehir Belediyesi tarafından bilgi olarak paylaşılmıştı.

 

 

HİÇBİR ÇALIŞMA YOK

 

Fakat, kavşaktaki havuzun yıkılmasının üzerinden 10 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmamasına vatandaşlar bir anlam veremiyor. Çerkezköy’de Barbaros Caddesi ile Fevzipaşa Caddesi’ni, Namık Kemal Bulvarı’yla buluşturan ve yapıldığı günden bu yana atıl durumda durarak görsel kirliliğe neden olduğu gerekçesiyle yıkılan Havuzlu Kavşak’ta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından nasıl bir çalışma yapılacağı ilgiyle takip ediliyor.

 

 

YÖNETİM ANLAYIŞI DEĞİŞMELİ

 

‘Başkanlar değişti, kavşağın kaderi değişmedi’ diyen vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in buraya el atmasını bekliyor. TESKİ başta olmak üzere birçok konuda hak ettiği yatırımları alamayan Çerkezköy’ün en azından bu kavşakta bir düzenleme yapılmasını beklemesi dile getiriliyor. Bu gidişle ve bu yönetim anlayışıyla Havuzlu Kavşağın kaderinin değişmesinin de mümkün olamayacağını belirten vatandaşlar atılacak adımları merakla bekliyor.

 

 

KARGALAR VE MARTILARIN MEKANI OLDU

 

Her gün binlerce araç ve vatandaşın kullandığı kavşakta şu anda kargalar ve bazen de martılar beslenmek için konuyor. Kimi zaman rüzgarla birlikte çöplerin de yığın halinde biriktiği kavşağın kaderini değişmesi belki Çerkezköy’e de gelmeyen hizmetlerin önünü açmış olacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ