Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyorÇerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyor

Çerkezköy, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde önceki gün korkunç bir olay meydana geldi. Sabah fabrikaya giden işçilerin fark ettiği olayda iki kişi hayattan koptu. 

 

ÖNCE KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

 

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Önceki gün akşam saatlerinde Fahrettin Toraklı (22), kız arkadaşı Sedef Çınar (24) ile konuşmak üzere 34 DZU 083 plakalı aracıyla, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki, Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arkasındaki gölet kenarına geldi.

 

 

İkili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fahrettin Toraklı, yanında taşıdığı ruhsatsız tabanca ile Sedef Çınar’ı vurarak öldürdü. Fahrettin Toraklı, ardından aynı tabanca ile kendi yaşamına son verdi.

 

 

OLAYI İŞÇİLER FARK ETTİ

Yaşanan vahim olayı ise sabah saatlerinde fabrikaya işe giden işçiler fark etti. Park halindeki araçta iki kişinin hareketsiz yattığını fark eden işçiler durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fahrettin Toraklı ve Sedef Çınar'ın hayatlarını kaybettiğini tespit etti. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla olay yerinde jandarma kriminal ekipleri tarafından detaylı inceleme yapıldı. Fahrettin Toraklı’nın elinde bulunan silah ve olay yerindeki delillere el konuldu. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet ve intihar ile ilgili, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından çok yönlü başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ