Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyorÇerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyor

Gazetemiz Çerkezköy Haber’in gündeme getirdiği Kızılpınar’daki doğalgaz sorunu çözüme kavuştu. Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 53. Sokak Numara 4-6’daki bina sakinleri, GAZDAŞ’ın müşteri şikayetlerini onlarca defa başvuru oluşturmalarına rağmen bir çözüm bulamamıştı. 

 

BU ÇAĞDA BÖYLE BİR SORUN

 

Bu çağda böyle bir sorunla karşı karşıya kaldıklarına bir anlam veremediklerini belirten bina sakinleri, binadan daire alanlar sırf doğalgaz olmadığı için buraya taşınmak istemediğini dile getirmişti. Çok sayıda dairenin olduğu binaya bugüne kadar sadece 4 bina sakininin taşındığını ve diğer diğer daire sahipleri ise doğalgaz olmadığı için buraya taşınmak istemediğini dile getirmişlerdi. 7 aydır GAZDAŞ’a yaptıkları başvurulara rağmen herhangi bir dönüş alamadıklarını belirten bina sakinleri, gazetemiz aracılığıyla sorunlarını dile getirerek, büyük bir mağduriyet yaşandığını söylemişlerdi.

 

 

GAZDAŞ’A TEŞEKKKÜR ETTİLER

 

Gazetemizin dile getirdiği konudan günler sonra nihayet müjdeli haber geldi. Gazetemize ulaşan bina sakinleri önceki gün GAZDAŞ tarafından binalarına doğalgaz hattının çekildiğini açıkladı. GAZDAŞ’a ve sorunu dile getiren Gazetemize teşekkür eden bina sakinleri, sorunun çözüme kavuşmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Sorunlarının çözüme kavuşmasının ardından, kış gelmeden rahat bir nefes alan bina sakinleri adına biz de Çerkezköy Haber olarak, GAZDAŞ yetkililerine teşekkür ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de vatandaşın sesi olan, haklının ve mağdurun yanında olan Çerkezköy Haber Gazetesi olarak, kamu adına yaptığımız bu ulvi görevi, aynı kararlılıkla yapacağımızı tüm okuyucularımıza bildirmek isteriz.

 

 


Haber / Şaban KARDEŞ