Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Yeniyol, Hayrabolu’da okul inşaatlarını incelediİl Milli Eğitim Müdürü Yeniyol, Hayrabolu’da okul inşaatlarını inceledi

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Hayrabolu ziyaretleri kapsamında Örey Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

VATANDAŞLARIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Ziyarette bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden Vali Soytürk, sorun ve taleplerini dinledi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat, Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş ve ilçe protokolü eşlik etti.

 

KAYMAKAM FIRAT İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Soytürk, ilçe ziyareti kapsamında Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Fırat’la bir süre görüşen Vali Soytürk, ilçede devam eden yatırım, proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Valimiz Sayın Recep Soytürk, Hayrabolu ilçemiz ziyaretleri kapsamında Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Başoğlu, Başkan Yardımcıları ve Belediye personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından belediyeye geçerek belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Başoğlu’dan bilgi aldı. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat eşlik etti.

 

 

Haber / Dilek Hilal DURAN