Gözden kaçırmayın

Gezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’daGezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’da

2023-2024 sezonunda oynadığı 26 karşılaşmada 20 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak sezonu lider Tekirdağspor’un 11 puan gerisinde üçüncü sırada tamamlayan Kapaklı Sitespor yeni sezona start verdi.

 

BİRÇOK İSİM TAKIMA KATILDI

 

İç transferde Serdar İşar, Mustafa Yakdemir, Kaan Tuna, Sertaç Duğan, Enes Kubaş, Numan Aktaş, Umut Aras, Batuhan Yeniada, Ersin Yılmaz ve Vedat Tuğul ile anlaşan Kapaklı Sitespor dış transferde ise Semih Mandacı, Timuçin Cimşit, Resul Sağlam, Mehmet Kaygın ve Ramazan Üzer ile anlaştı. Öte yandan kulübün altyapısından yetişen Anıl Taban’la da yeni sezonda A Takım formasını giyecek.

 

 

TRANSFERLER SÜRECEK

 

Kapaklı Sitespor yönetimi yaptığı açıklamada, “ 2024-2025 sezonunda mücadele edeceğimiz Süper Amatör Ligi’ne gerçekleştirdiğimiz transferler ile hazırız. Geçtiğimiz sezon bizimle birlikte olan 10 arkadaşımız ile yeniden anlaşma sağlarken 5 yeni arkadaşımızı da dış transferden takıma kattık. Geçtiğimiz sene ikinci dönem A Takımımızda forma giyen altyapı oyuncumuz Anıl Taban ile de bu sezon A Takımda formamızı terletmesi için anlaşma yapmış bulunmaklayız. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileriz” dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA