Gözden kaçırmayın

Gezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’daGezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’da

Sıcak asfalt, beton ve kilit taş yol ile kaldırım ve yağmur suyu hattı yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Çetin, görevli personelden bilgi alarak kolaylıklar diledi.

 

 

 

 

ASFALT ÇALIŞMALARI YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından daha güvenli ve konforlu yollar ile sorunsuz altyapı için kent genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek görevli personelden bilgi aldı. Yunus Emre Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Çetin, “Temmuz ayında başladığımız sıcak asfalt serim çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Mevlana, 19 Mayıs ve Ömer Halisdemir Mahallelerimizin ardından ekipler Yunus Emre Mahallesi’nde sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştiriyor” diye konuştu.

 

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin program dahilinde birçok noktada çalışma gerçekleştirdiğini kaydeden Çetin, “ Ekiplerimiz mahallelerimizdeki sorunları, vatandaşlarımızın taleplerini biliyor ve program dahilinde bunları karşılamak için yoğun gayret gösteriyor. Bahçelievler Mahallesi Petek Sokak’ta çesanlı beton yol, 19 Mayıs Mahallesi Yörükoğlu Sokak’ta kilit taş yol, Adnan Menderes Mahallesi Sevenler Sokak’ta kilit taş yol ve kaldırım yapımı, Ömer Halisdemir Mahallesi İşgal Sokak’ta yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdüren ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmaları inceledim. Tüm emekçilerimize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA