Gözden kaçırmayın

Gezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’daGezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’da

Lige katılıp katılmayacağı kısa süre içinde belli olan Kapaklspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Sertan Çakırer ile anlaşan Kapaklıspor geçtiğimiz günlerde kadrosunu Erkan Veyseloğlu, Ali Tuncer, Ataberk Aksu, Muhammet Taha Kaptı ile anlaşmıştı. Transferlerini sürdüren Kapaklıspor iç transferde takımın başarılı ismi Cem Han’ı kadrosuna katarken, dış transferde Amerikalı oyun kurucu Marcus Shaver JR. ve eski oyuncusu Barkın Olca ile anlaşma sağladı.

 

17 SAYI ORTALAMASI TUTTURDU

 

2023 Boise State Broncos mezınu olan Marcus Shaver Jr. NCAA‘de son sezonunda 29 maçta 32:8 dk, 13.4 sayı 6.1 ribaund, 3.8 asist, 1.5 top çalma ortalamaları tutturdu. Shaver 2023-24’te ise Çek Ligi’nde Olomoucko Prostejov formasıyla 33:8 dk, 17.0 sayı 5.2 ribaund, 4.6 asist, 1.9 top çalma istatistikleri yakaladı.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kapaklıspor yönetimi yaptığı açıklamada, “ Basketbol takımımız, TBL yolculuğumuzdaki önemli yapı taşlarımızdan başarılı, tecrübeli oyuncu “Barkın Olca” ile anlaşmaya varmıştır. Basketbol takımımız, yeni sezonda başarılı guard “Marcus Shaver Jr.” ile anlaşmaya varmıştır. Cem Han ile +1 Yıl daha anlaştık. Başarılı oyuncumuz önümüzdeki sezon da Kapaklıspor forması giyecek. Yeni oyuncularımıza takımımızda başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA