Gözden kaçırmayın

Şarköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anadolu Rock Gecesi, müziğin ve sanatın gücünü bir kez daha ortaya koydu. Geceye, CHP İlçe Başkanı Seyhan Altınay, Tekirdağ Büyükşehir Meclis Üyesi Serhat Besli, Belediye Meclis Üyesi Kemal Yazıcı, Şarköy Kent Konseyi Başkanı Aşkın Yazan ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Volkan Kuru da katılarak coşkulu kalabalıkla birlikte müziğin ritmine ortak oldu.
UNUTULMAZ ESERLERE HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİLER
Şarköylü sanatseverler, kültür ve sanat dolu bu özel gecede, Anadolu rock müziğinin unutulmaz eserlerine hep bir ağızdan eşlik etti. Etkinliğin sonunda vatandaşlar, kültür ve sanat etkinliklerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür organizasyonların devam etmesini temenni etti. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
TOPLUMSAL BAĞLARI GÜÇLENDİRİYOR
Kültür ve sanatın toplumsal bağları güçlendirdiğinin altını çizen Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ‘’Sanat, toplumları bir araya getiren en güçlü köprülerden biridir. Anadolu Rock Gecesi ile Şarköy’de müziğin büyülü dünyasına ev sahipliği yaptık. Hemşehrilerimizin gönüllerince eğlendiği ve müziğin coşkusuna ortak olduğunu etkinlikleri düzenlemekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Şarköy Belediyesi olarak kültür ve sanatın destekçisi olmaya, kentimizi sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de vatandaşlarımızın sosyal yaşamına dokunacak, onların keyifle katılabileceği etkinlikleri hayata geçireceğiz’’ dedi.
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN
Yorumlar
Yorum Yap