Gözden kaçırmayın

Yüceer, asfalt çalışmalarını yerinde incelediYüceer, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın ev sahipliğinde, Rumeli İskelesi’nde gerçekleşen Açılış törenine; Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Üzgün, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, Belediye Meclisi üyeleri, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları, turnuvada mücadele edecek spor kulüpleri ve çok sayıda sporsever de ilgi gösterdi.

 

İL MÜDÜRÜ ÜZGÜN DESTEK MESAJI VERDİ

 

Açılış konuşmaları Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Üzgün’ün konuşması ile başladı. Üzgün, bakanlık ve müdürlük olarak şehrin tanıtımına katkı yapan her organizasyona tam destek verdiklerini ifade ederek 8. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışlarını da çok önemsediklerini dile getirdi. Üzgün sporculara başarı dileklerini ileterek organizasyonun hayırlı olmasını diledi.

 

BAŞKAN VOLKAN NALLAR AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI

 

Daha sonra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar kürsüye geldi. Sporculara başarılar dileyen Nallar, şöyle konuştu: “Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken Kulübü’nün organizasyonunda bugün burada 10 ülkenin 31 kulübünün 210 değerli sporcusu 8. Uluslararası Yelken Yarışları Süleymanpaşa Kupası’nda hem yarışacak, hem eğlenecek hem de yarışacak. 5 gün boyunca unutulmaz anlar yaşayacak. Yapılan bu organizasyon dünyanın birçok ülkesinde ses getirecek. Bir sonraki sene hepimizin katkıları ile daha da büyüyecek. Süleymanpaşa Kurucu Belediye Başkanım Sayın Ekrem Eşkinat’ın gençlerimiz için yaktığı bu meşale geçmişte sönükleştirilmeye çalışılsa da burada olan herkesin katkısı ile gelecek sene daha da gür bir şekilde yanmaya devam edecek. Ben Uluslararası 8. Yelken Yarışları Süleymanpaşa Cup’a katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyor, 5 gün boyunca pruvanız neta rüzgârınız kolayına olsun diyorum.”

 

TYF BAŞKANI AKDURAK: “TEKİRDAĞ’DA KENDİNİZİ EVİNİZDE HİSSEDECEKSİNİZ”

 

Son olarak Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak konuşmasını gerçekleştirdi. Akdurak, Tekirdağ’da kendini her zaman evinde gibi hissettiğinin altını çizerek turnuva için Süleymanpaşa’ya gelen herkesin de Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünün misafirperverliği ile aynı hisleri yaşayacağına inandığını belirtti.

 

TURNUVANIN İLK SİRENİ ÇALINDI

 

Konuşmaların ardından organizasyonda görev alacak olan hakem ve jüri heyetleri ile kulüp liderlerine plaketleri takdim edildi. Tören, turnuva sancağının göndere çekilerek turnuvanın başlangıcını simgeleyen sirenin çalınması ile tamamlandı.

 

HEYECAN 5 GÜN SÜRECEK

 

8. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları, 5 gün boyunca 10 ülkeden 31 kulüp ve 210 sporcunun mücadelesine sahne olacak. Turnuvanın ödül töreni, 5 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilerek dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN