Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyorÇerkezköy’de başıboş köpekler tehdit oluşturuyor

Çerkezköy’de Bağlık Mahallesi Şebboy Sokak’ta yaşayan vatandaşların yol çilesi bitmek bilmiyor. Bünyesinde barındırdığı onlarca sanayi tesis ve İstanbul’a yakınlığı sebebiyle yoğun göçe maruz kalan Çerkezköy bu göçle birlikte sorunları da her geçen gün artıyor. Çerkezköylülerin en temel haklarından biri olan temiz ve düzenli ulaşım noktasında sıkıntılar yaşayan Bağlık Mahallesi Şebboy Sokak sakinleri de seslerini duyurmak istiyor.

 

 

DİLEKÇE ÜSTÜNE DİLEKÇE VERMİŞLER

 

Aylardır dilekçe üstüne, dilekçe, ziyaret üzerine ziyaret gerçekleştiren sokak sakinleri dilekçe ile birlikte toplu imza verdikleri halde sokaklarının tozdan ve çamurdan kurtulmadığını söylüyor.

 

 

Yazın tozdan, kışın da çamurdan evlerine rahat gidemediklerinin altını çizen sokak sakinleri çok sayıda vatandaşın bu durumdan rahatsız olduğunu dile getiriyor.

 

 

Konuyu Çerkezköy Belediyesine defalarca iletmelerine rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını belirten sokak sakinleri, kendi sokaklarının başına kadar betonlu yolun geldiği ve burada bir anda kesildiği söylüyor. Tem amaçlarının kendi sokaklarının başına kadar gelen betonlu yolun devam ettirilmesi olduğunu belirten sokak sakinlerinin sorunlarının ne zaman çözüleceğini ise dört gözle bekliyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ