Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında saat 10.30’da gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından etkinlikler Fevzipaşa İlkokulunda devam etti. Programa Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

BAŞARILI BİR YIL DİLİYORUM

Burada konuşma gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz,  2024-2025 eğitim öğretim yılına bugün tüm kademelerde başlıyoruz. Geçen hafta uyum programı yaptığımız okullarımızda bugün itibariyle eğitim-öğretime başlıyoruz. Bu yılın diğer yıllardan farklı olan yönü Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin ilk defa uygulandığı yıl olması nedeniyle önemli. Ana sınıflarımızda, 1’inci sınıflarda ve 5’inci sınıflarda, hazırlık ve 9’uncu sınıflarda Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin ilk pilot uygulaması sayın bakanımızın liderliğinde tüm Türkiye’de bugün başlandı. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimizi başarılı, mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum. Buradan velilerimize de seslenmek istiyorum. Değerli velilerimiz sizlerin okulumuzla koordine olmamızı istiyoruz, okulumuzun sürekli yanında olmanızı istiyoruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz içen başarılı bir yıl diliyorum” dedi.

 

BİRLİKTE ÇALDILAR

3-B sınıfı öğrencilerinden Efe Yılmaz’ın “Okul Türküsü” adlı şiiri okumasının ardından 4’üncü sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan anasınıfı ve 1’inci sınıf öğrencilerine günün anısına ‘ hoş geldin’ çikolatası takdim etti. Halk oyunları gösterisinin ardından balon uçurtma etkinliği gerçekleştirdi.

 

Programın ardından yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilini Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve öğrencilerle birlikte çaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA