Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen turnuvada 4 grupta 24 takım yer aldı.  A Grubu’nda ELK Motor, ACT Metal, Barsan, İnan Makine, Hyosung, Hakan Plastik, B Grubu’nda Deva-2, Jotun-1, Repkon, Uğurteks, Samet Kalıp, HMY Teknogon, C Grubu’nda Teknovet, Coko-Werk,Ceva, World Medicine, Pelsan, Technocast, D Grubu’nda ise Deva-1, Jotun-2, ÇOSB, Vem İlça, Artesa, Hema takımları bulundu.

A GRUBUNU BARSAN LİDER TAMAMLADI

A Grubu’nda oynanan son hafta maçlarında Barsan Hyosung’u 8-4, İnan Makine ACT Metal’i 9-7, Hakan Plastik ise ELK Motor’u 4-3 mağlup etti. Bu sonuçların ardından Barsan grubunu 10 puanla lider tamamlarken, ACT Metal aynı puanla ikinci, Hakan Plastikte aynı puanla üçüncü oldu. Grubun dördüncüsü ise yedi puanla ELK Motor oldu.

DÖRT TAKIM ÜST TURA ÇIKTI

B Grubu’nda oynanan son hafta maçlarında ise Barsan HMY Teknogon Samet Kalıp’ı 6-3, Repkon ise Deva-2’yi 7-1 mağlup etti. Grubun diğer maçında ise Jotun-1 Uğurteks’i 9-3 mağlup etti. Grupta oynanan maçların ardından HMY Teknogon 12 puan ve averajla grubu lider tamamlarken, aynı puanlı Repkon ise grubunu ikinci sırada tamamladı. Grupta Samet Kalıp ve Uğurteks altışar puanla gruptan çıkan diğer takımlar oldular.

TEKNOVET LİDER TAMAMLADI

C Grubu’nda son hafta maçlarında Teknovet Technocast’i 7-3 mağlup ederek 12 puanla grubunu lider olarak tamamladı. Rakibine mağlup olmasına rağmen Technocast ise dokuz puanla grubunu üçüncü sırada noktaladı. Zirve hesabı yapan World Medicine ise son maçında Pelsan ile 2-2 berabere kaldı. Bir puanla World Medicine 10 puanla grubunu ikinci sırada tamamlarken, Pelsan ise gruptaki ilk puanını aldı. Ceva ise Coko Werk’e mağlup olmasına rağmen grubunu 6 puanla dördüncü sırada tamamladı. D Grubu’nda ise Deva-1, Vem İlaç, Hema ve Artesa takımları bir üst tura yükselen ekipler oldular.

Haber/Faik Onur KAYA