Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

8 yıldır Çerkezköy’de hizmet veren Açı Özel Öğretim Kursu, yenilenen yönetim ve eğitim kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına başladı.

HAYALLERİNDEKİ OKULLARI BALONLARA YAZDILAR

Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu’nda mezun grubu öğrencileri için 2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılışı dolayısıyla bugün saat 13.30’da balon uçurma etkinliği düzenlendi. Balonlara hayallerindeki üniversite ve fakülteleri yazan mezun grubu öğrencileri, sonrasında balonları gökyüzüne saldı. Etkinlikte kurs yönetimi, eğitimciler ve öğrenciler tarafından pasta da kesildi.

 

“HEDEF 2025”

Balon uçurma etkinliğinde konuşma yapan kurum müdürü Sedef Gündoğdu, “Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu olarak tamamen yenilenen yönetim ve eğitim kadromuzla döneme giriş yaptık. Özellikle mezun grubu öğrencilerimize ve bizlere motivasyon olması için böyle bir etkinlik düzenledik. Çerkezköy’ün en popüler öğretmenleri ve en popüler ilk 50 bindeki öğrenciler ile buluştuk. 100 kişilik mezun grubumuz var. Hedefimiz yüksek. Hedef 2025. Hem öğretmenler hem öğrenciler olarak tam manasıyla başarıya odaklandık. Bu yıl inşallah ilk 20 bine kurumumuzdaki tüm öğrencilerin girmesini hedefliyoruz. Artık herkes burayı kendi aile yapısı gibi görüyor, kendini buraya ait hissediyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA