Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy Kent Park’ta Salı günü saat 11.00-15.00 saatleri arasında vatandaşlara 4 çeşit yemeğin 50 TL’ye sunulduğu Gezici Kent Lokantası’nda Perşembe günü saat 11.00-15.00 saatleri arasında da yine 4 çeşit yemeğin 50 TL’den vatandaşlara sunulacağı kaydedildi.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZIN GEREĞİ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağlı vatandaşlara sağlıklı, dengeli ve uygun fiyatlı yemek seçenekleri sunduklarını dile getirerek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında olmayı, onların ihtiyaçlarına kulak vermeyi ve bu ihtiyaçlara çözümler üretmeyi en büyük görevimiz olarak görüyoruz. Ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemde, temel gıda maddelerine erişimin bile birçok aile için bir mücadele haline geldiğini üzülerek görüyoruz. İşte tam da bu noktada, sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, bu tür sorunlara çözüm arayışına girdik. Gezici Kent Lokantamız, bu çalışmaların en somut örneklerinden biri” dedi.

 

“TEKİRDAĞLILAR ÇOK DAHA İYİSİNE LAYIK”

Gezici Kent Lokantası projesinin aynı zamanda seçim vaatleri arasında da yer aldığını söyleyen Yüceer, “Bu sözü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın uygun fiyata, besleyici ve lezzetli yemeklere kolayca ulaşabilmesini sağlamak. Önümüzdeki günlerde farklı mekânlarda da bu gezici kent lokantamız hizmet vermeye devam edecek. Bu projeyi, Tekirdağ'ın her köşesinde ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağız. Tekirdağ halkı, Tekirdağlılar çok daha iyisine layık. Dolayısıyla yemeklerin sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda besin değeri açısından yüksek kalitede olmasına da özellikle dikkat ettik. En iyi şartlarda üretilip, hijyen standartlarına en üst düzeyde riayet edilerek servis ediyoruz. 4 çeşit yemeği 50 TL’ye vatandaşlarımıza sunuyoruz. Hemşehrilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla vereceğimiz Gezici Kent Lokantamızın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN