Gözden kaçırmayın

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi yenilenerek tekrar hizmete açılacakAhmet Erensoy Gençlik Merkezi yenilenerek tekrar hizmete açılacak

Büyük heyecana ve çekişmeye sahne olan yarışlarda mücadele eden yüzlerce sporcu, Süleymanpaşa Sahilinde bembeyaz tekneleri ile görülmeye değer manzaralar oluşturdular.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

9 farklı ülkeden 185 sporcunun yarıştığı şampiyonada denizin üzerine yayılan yelkenler, adeta yüzen kelebekleri andırdı. Üç ayrı yaş kategorisinde yapılan ve dört günlük yarışma performanslarının değerlendirildiği organizasyonun ödül töreninde; her yaş kategorisinde Genel ve Kızlar olmak üzere ilk sıralarda yer alan sporculara kupaları takdim edildi. Ana tablo dışında ilk üç gün elde edilen dereceler temel alınarak belirlenen, her ülkenin en iyi yelkencilerinin yarıştığı Cherry Country Cup (Ülkelerarası Kiraz Kupası) mücadelesinde dereceye giren sporcular da ödül töreninde madalyalarına kavuştu. Ayrıca, Tekirdağ’da yelken sporunun gelişmesinde ilk adımı atan Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Kurucu Başkanı Mehmet Kasım Uzel anısına bu yıl ilk kez düzenlenen Mehmet Kasım Uzel Ödülleri de sahiplerini buldu.

 

 

TEKİRDAĞLI YELKENCİLER DAMGA VURDU

1-5 Eylül tarihleri arasında düzenlenen organizasyonun ana paydaşlarından biri olan Tekirdağ Yelken İhtisas Spor Kulübü sporcuları adeta kupa ve madalyalara ambargo koyarken hemen hemen her kategoride kürsüye çıkmayı başaran Tekirdağlı yelkenciler, şehrin gururu oldular. 7-15 yaş arası sporcuların Optimist kategorisinde yarıştıkları 8. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları Ödül töreninde, en büyük yaş grubu Senior, orta grup Junior ve en küçük yaş grubu da Bambino olarak adlandırıldı.

Haber / Sevay SÖNMEZ