Gözden kaçırmayın

Can dostlarımız için kuru mama üretimi devam ediyorCan dostlarımız için kuru mama üretimi devam ediyor

 

Velimeşe Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Çorluspor 1947 karşılaşmaya Cenk Gönen, Volkan Uluğ, Mehmet Albayrak, Hüseyin Ayan, Muharrem Doğan, Taygun Vurgun,Emirhan Kayar, Bahadır Taşdelen, Caner Doğan, Sinan Kurumuş ve Alperen Doğan kadrosu ile çıkarken, Yozgat Belediyesi Bozokspor ise karşılaşmaya Mehmet Akif Önal, Sedat Vahşi, Artun Kütükçü, Mehmet Eren Torun, Emirhan Ünal, Aygün Duman, Burak Osman Gençal, Atalay Yıldırım, Furkan Şahin, Ümit Can Tokcu, Alihan Gümüş ilk onbiri ile çıktı. 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çorluspor 1947 sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Çorluspor 1947 takımı 15. dakikada kullanılan kornerde Hüseyin’in vuruşu topu ağlarla buluştu. Gelen golle birlikte rahatlayan Çorluspor 1947 kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Yozgat Belediyesi Bozokspor ise beraberlik için yüklendi. İlk  devrenin kalan dakikalarında her iki takımda geliştirdiği ataklardan gol çıkmadı ve ilk devre Çorluspor 1947’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

GALİBİYETLE AYRILDI

Karşılşamanın kinci yarısında etkisini artıran Yozgat Bozokspor gol ararken Çorluspor 1947 takımı ise kontra ataklarla ikinci golü aradı. Rakibinin yüklendiği dakikalarda Çorluspor 1947 57. dakikada Sinan’ın attığı golle skoru 2-0’a getirdi.Gelen golle birlikte rahatlayan Çorluspor 1947 kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Çorluspor 1947 ligdeki ilk galibiyetini elde ederken, Yozgat Belediyesi Bozokspor ise bir puanda kaldı.

Haber/Şaban KARDEŞ